GÖLKÖY MESLEK YÜKSEKOKULU

Gölköy Anadolu İmam Hatip Lisesinin Meslek Yüksekokulumuzu Ziyareti

Gölköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 11 ve 12’inci sınıf öğrencileri rehber öğretmenleriyle birlikte Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Üniversite atmosferini yerinde yaşamak isteyen öğrencilere ilk olarak Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz hakkında bilgi verildi.

Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz hakkında öğrencilerin sorularını cevaplandıran Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Cesur KIRMANOĞLU ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aykut KIZKIN Üniversitemiz avantajlarından ve üniversitenin genel yapısından bahsetti.

Ziyaret kapsamında öğrencilere eğitim-öğretim süreci, çift anadal ve yan dal programları, kariyer planlaması, öğrenci toplulukları ve  öğrenci odaklı  projeler başta olmak üzere birçok konuda bilgi verildi.

Yüksekokulumuzu gezen öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğretmen ve öğrenciler teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ileterek Yüksekokulumuzdan ayrıldı.

Eklenme Tarihi : 07-03-2024 13:23:06