GÖLKÖY MESLEK YÜKSEKOKULU

Yüksekokulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aykut KIZKIN ve Yüksekokul Sekreterimiz Alkan AKBULUT ile birlikte Yüksekokulumuzda çalışan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kırmızı gül ve çeşitli hediyeler sunuldu.

Yüksekokulumuz bünyesindeki birimlerde görev yapan kadın çalışanları odalarında ziyaret eden Yükseokulumuz yetkilileri kendilerine hediyelerini takdim ederek günlerini tebrik etti.

Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aykut KIZKIN kadınların yaptığı fedakârlıkları, duyarlılıkları ve emekleriyle hayatın bütün alanlarına değer kattığını vurgulayarak Yüksekokulumuzda çalışan kadınlar ile eğitim alan öğrencilerin ve de tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Yüksekokulumuz personeli kadın çalışanlar da Yüksekokulumuz yönetimine teşekkürlerini sundular.

Eklenme Tarihi : 08-03-2024 12:53:58